jueves, 21 de marzo de 2013

MOUSSE D'ESCALIBADA

3 pebrots vermells (o 2 pebrots i 1 albergínia)
1 ceba
1 tetrabrik de nata líquida
el mateix tetrabrik de llet normal
3 ous
sal, pebre i/o nou moscada

El dia abans de fer la mousse cal escalibar al forn els pebrots i la ceba i després pelar-los.

Per fer la mousse: triturar tots els ingredients (si voleu bateu les clares apart i després afegiun no cal però així queda una mica més esponjós). Quan estigui tot triturat posar en un motllo i cuinar al forn al bany Maria 180ªC durant uns 40 min. (punxar per comprobar si està fet o no).



Desmotlalr i servir en una plata (es pot posar enciam talladet per tot el voltant). És molt bo per menjar amb torradetes.



Bon profit!!!

1 comentario:

  1. Hola!

    He vist que teniu moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-vos la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, podeu afegir el vostre.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Voleu formar part de la nostra família?

    Quedem a la vostra disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponderEliminar