domingo, 17 de febrero de 2013

Bacallà a la Núria

Ingredients

- Bacallà 
- Tres cebes
- Dues cullerades de sucre "moreno"
- Mig got de vi, tipus Málaga Virgen
- Formatge de cabra
- Melmelada

Elaboració

Enfarinem el bacallà, el fregim i el reservem.
Mentre preparem la ceba caramel·litzada. La tallem fina, la posem a la paella amb una mica d'oli i quan estigui gairebé feta li afegim el sucre i el vi. Deixem que es vagi reduint a foc lent.
En una safata de forn col·loquem el bacallà, li posem a sobre la ceba, el formatge i la melmelada. La Núria em va dir que ella posava melmelada d'arándanos , o de fruites del bosc. Jo li he posat de prunes perquè no en tenia d'altre i també està boníssim.
El posem al forn poqueta estona ja que tot està cuinat, només perquè s'escalfi el formatge i es desfaci una mica.
Per completar vam afegir patates al forn

Bacallà amb la ceba
 El formatge de cabra

Melmelada de pruna

Emplatat. 





1 comentario:

  1. Hola,

    Hem vist que teniu moltes receptes al vostre bloc i us volíem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on vosaltres també podeu afegir el vostre bloc. Nosaltres indexem les vostres receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no us heu de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

    Voleu formar part d’aquesta gran familia?

    Moltes gràcies per la vostra atenció i restem a la vostra disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponderEliminar