martes, 5 de febrero de 2013

LLUÇ AMB COSTRA DE "HOJALDRE"


  •  Làmina de "hojaldre"
  •  Un lluç d'uns 600 grs sense pell.
  • 1 porro
  • 1 ceba 
  • 1 fulla de llorer 
  • 100ml. de vi blanc
  • 1 ou
  • unas fulles d'estragó

Netegem el porro i el tallem molt petit. Palem la ceba i la tallem. Ho posem tot junt en una paella amb oli uns 10 minuts. Després hi tirem el vi i el deixem reduir. Netegem les fulles d'estragó i les piquem.
Netegem el peix i el desmiguem. el posem amb les verdures i ho deixem coure uns minuts.
Estirem la làmina de "hojaldre", al mig posem el peix i l'emboliquem. Pintem amb ou  la làmina i la posem al forn uns 10 minuts  a 180.


Podem servir-ho amb " salsa tártara"

No hay comentarios:

Publicar un comentario